پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

مدت زمان خوب شدن آبله مرغان چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۹۹۸۰۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
مدت زمان خوب شدن آبله مرغان چقدر است؟
رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ویروس آبله‌مرغان معمولاً در فصل‌های بهار و پاییز شایع می‌شود و بهتر است افراد در سنین کودکی مبتلا شوند تا باعث ایمنی بدن شود.

زهرا نهبندانی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص علائم ویروس آبله‌مرغان اظهار کرد: ابتلای بزرگسالان به این بیماری ویروسی از شدت بیشتری نسبت به کودکان برخوردار است. از زمان ابتلا به بیماری تا ظاهر شدن علائم حداکثر ۲۱روز طول می‌کشد و پس از ۱۰ روز بهبودی حاصل می‌شود.

وی با بیان شیوه انتقال این بیماری در اطرافیان بیان کرد: بیشترین راه انتقال این ویروس از طریق ترشحات تنفسی و باز شدن تاول‌هاست، اگر فرد در سنین کودکی مبتلا شود تا بزرگسالی از این ویروس مصون است.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: یکی از خطرات این بیماری در مادران باردار است که باعث ناهنجاری مادرزادی و حتی سقط جنین می‌شود.

نهبندانی در خصوص علائم آبله مرغان بیان کرد: خارش از علائم اولیه آبله‌مرغان است. علائم این ویروس یک هفته تا ده روز قبل از ظهور بثورات پوستی به صورت تب، ضعف و بی‌حالی و بی‌اشتهایی شروع می‌شود لذا توصیه می‌شود افرادی با بیماری زمینه‌ای، زنان باردار، افراد مسن و کودکان کمتر از ۶ سال همواره از ماسک استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->